• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • У Павлопільській шкільній країні «Доброград» подвійне свято: День Святого Миколая та прийом учнів 2 класу в дитячу організацію «Добрик»

У Павлопільській шкільній країні «Доброград» подвійне свято: День Святого Миколая та прийом учнів 2 класу в дитячу організацію «Добрик»

2012-12-19

/Files/images/DSC05433.JPG 19 грудня мешканці України відзначили День Святого Миколая Чудотворця. Цьому дню особливо раді діти. Маленькі мешканці шкільної країни «Доброград» заздалегідь готувалися до свята. Діти писали листи Миколаю, в якому вони вказували, що доброго зробили за рік та просили подаруночок. На паперових зірочках написали свою завітну мрію, щоб потім віддати Миколаю. Дітки вірили у здійснення своїх мрій. Ось настав чудовий день, коли у школу завітав «Миколай». Всіх присутніх привітав зі святом, послухав вірші, пісні, які діти приготували для нього та кожній дитині вручив подарунок. Ми зібралися у школі, в нашім гарнім, добрім колі, щоб ще одну традицію згадати, в «Добрики» другокласників прийняти. Другий клас на чолі із класоводом Н. Піркавець презентували свій дружний колектив. Цей клас не ординарний, легендарний. Хлопчики – спортсмени, дівчатка – танцюристки. Вони відвідують спортивну секцію та гуртки « Танцювальний», «Декоративно – прикладне мистецтво». Катруся Жерняк – обдарована дитина у класі. Вона займається багатьма цікавими справами: добре малює, в’яже спицями та гачком, дивує всіх дивовижними виробами. Спікер Учнівської Ради М.Коваль урочисто вручила Свідоцтва про вступ у дитячу організацію та другокласникам пов`язала жовто – блакитні стрічки. Від усієї громади шкільної країни «Доброград» Спікер побажала колективу ще більше творчих здобутків. У відповідь другокласники пообіцяли, що з гордістю носитимуть почесне звання Добрика та прославлятимуть своє ім`я тільки добрими справами. До речі, слід згадати про добрі справи. Голова комітету УР «Волонтер» К. Кулініч на святі звітувалася про благодійну акцію, яка проходила у школі напередодні Дня Святого Миколая. У своєму виступі вона зазначила, що волонтери нашої школи та громада Павлопілля долучилися до Всеукраїнської акції «Святий Миколай – дітям 2012» і стали активними учасниками акції «Подаруй радість дітям». Були зібрані дитячі книжки, іграшки та вручені дітям, які потребують соціальної допомоги. На святі був присутній почесний гість – соціальний робітник при сільській раді В. Макарчук. З Володимиром Івановичем волонтери співпрацюють. І нам приємно бачити в стінах нашої школи людину, яка піклується про незахищені верстви населення, особливо про дітей, які проживають в багатодітних, неблагонадійних , неповних сім`ях. Ми не байдужі, ми подарували радість дітям. Можливо саме наша іграшка або книжка з казками розвеселила дитину в День Святого Миколая.

/Files/images/DSC05424.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 226

Коментарi